Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie

Plaatsingsservice

Flexicharge beschikt over een eigen plaatsings- en installatieservice

Onze laadpaalplaatsingsservice is een dienstverlening waarbij een gespecialiseerd bedrijf de volledige verantwoordelijkheid neemt voor het plannen, installeren en in gebruiksklaar maken van laadpalen voor elektrische voertuigen op specifieke locaties. Deze service is gericht op particulieren, bedrijven, overheden en andere organisaties die laadinfrastructuur willen opzetten zonder zich bezig te hoeven houden met de technische en logistieke aspecten van het installatieproces.

De laadpaalplaatsingsservice ziet er als volgt uit:

1. Locatiebeoordeling: het beoordelen van de beoogde locatie(s) voor de laadpalen, inclusief het bepalen van de beschikbaarheid van elektrische aansluitingen, de benodigde infrastructuurvereisten en eventuele vergunningsvereisten.

2. Technisch ontwerp: het ontwerpen van het laadpaalsysteem op basis van uw specifieke behoeften en eisen, zoals het aantal benodigde laadpunten, het laadvermogen, de laadcapaciteit en de communicatiemogelijkheden met backend-systemen.

3. Installatie en bekabeling: het daadwerkelijk installeren van de laadpalen op de aangewezen locaties, inclusief het leggen van de benodigde bekabeling en het aansluiten op het elektriciteitsnetwerk. Dit omvat ook het testen en in bedrijf stellen van de laadinfrastructuur.

4. Vergunningsbeheer: het afhandelen van de vereiste vergunningsaanvragen en het voldoen aan de lokale voorschriften en regelgeving met betrekking tot laadpaalinstallaties.

5. Onderhoud en support: het bieden van voortdurende onderhouds- en supportdiensten. Denk aan het monitoren van de laadpalen, diagnose en probleemoplossing, firmware-updates en eventuele noodzakelijke reparaties.

Gaat u ook voor gemak, tijdsbesparing en gemoedsrust dankzij onze Laadpaalplaatsingsservice? Door de plaatsing en installatie uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf, profiteert u van de expertise en ervaring van professionals. Dit zorgt voor een soepel verloop van het installatieproces, van de locatie-beoordeling tot aan het operationeel maken van de laadpalen.

Plaatsing Flexicharge laadpalen

We plannen graag een telefonische intake om een inschatting van de werkzaamheden te kunnen maken. U ontvangt van ons altijd een eerlijke en scherpe prijs.

  • Eigen monteurs
  • 7 jaar ervaring
  • Volledig gecertificeerd

Wij werken volledig volgens NEN 1010 normen. En dankzij onze ruime ervaring regelen wij alles tot in de puntjes.