Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie

Plaatsingsservice

Flexicharge beschikt over een eigen plaatsingsservice

Onze laadpaalplaatsingsservice is een dienstverlening waarbij wij de volledige verantwoordelijkheid nemen voor het plaatsen, installeren en in gebruik stellen van laadpalen voor elektrische voertuigen op specifieke locaties. Deze service is gericht op particulieren, bedrijven, overheden en andere organisaties die laadinfrastructuur willen opzetten zonder zich bezig te hoeven houden met de technische en logistieke aspecten van het installatieproces.

De laadpaalplaatsingsservice ziet er als volgt uit:

1. Locatie beoordeling: het beoordelen van de beoogde locatie(s) voor de laadpalen, inclusief het bepalen van de beschikbaarheid van elektrische aansluitingen, de benodigde infrastructuurvereisten en eventuele vergunningsvereisten.

2. Technisch ontwerp: het ontwerpen van het laadpaalsysteem op basis van uw specifieke behoeften en eisen, zoals het aantal benodigde laadpunten, het laadvermogen, de laadcapaciteit en de communicatiemogelijkheden met backend-systemen.

Gaat u ook voor gemak, tijdsbesparing en gemoedsrust dankzij onze Laadpaalplaatsingsservice? Door de plaatsing  uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf, profiteert u van de expertise en ervaring van professionals. Dit zorgt voor een soepel verloop van het installatieproces, van de locatie-beoordeling tot aan het operationeel maken van de laadpalen.

Plaatsing Flexicharge laadpalen

We plannen graag een telefonische intake om een inschatting van de werkzaamheden te kunnen maken. U ontvangt van ons altijd een eerlijke en scherpe prijs.

  • Eigen monteurs
  • 7 jaar ervaring
  • Volledig gecertificeerd

Wij werken volledig volgens NEN 1010 normen. En dankzij onze ruime ervaring regelen wij alles tot in de puntjes.