Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie
Laadpaal thuis

Laadpaal thuis

Kies voor onze laadpaal thuis met en zonder stroom verrekening

Thuislader elektrische auto bestellen

U kunt bij ons rechstreeks inkopen. Per laadpaal geven we uitgebreide informatie over de kenmerken en de mogelijkheden. Geef uw voorkeuren aan, zoals het gewenste type oplaadpunt, de garantie en de installatie, en wij regelen vervolgens de rest.

 

Laadpaal voor Thuis

Een laadpaal voor uw elektrische auto thuis nodig? Bij Flexicharge kunt u een laadpaal voor thuis voor uw auto met vaste laadkabel kopen. Deze zijn geschikt voor het opladen van alle plug in hybride en elektrische auto’s. Bij ons kunt u rekenen op scherpe prijzen, snelle levertijden en onze eigen installatieservice.

 

Onze installatieservice

Onze gecertificeerde elektromonteurs kunnen het oplaadstation bij u thuis komen monteren. Dat noemen we onze installatieservice. Geef daarvoor bij het bestellen aan of u een 1 fase of 3 fase installatie wenst. Een oplaadstation tegen de muur in de garage of op de grond op de parkeerplaats? Onze oplaadpunten zijn eenvoudig op iedere muur of in de grond te monteren.

 

Easy-to-use thuislader voor je auto

Flexicharge produceert, levert en installeert oplaadpunten voor elektrische auto’s, waaronder een auto laadpaal voor thuis. Deze laadpalen hebben niet alleen een mooi design, maar zijn ook nog eens heel handig in gebruik. Al onze laadpalen lopen vooruit qua techniek zodat u helemaal voorbereid bent op de toekomst. De smart charging technologie zorgt bovendien voor een minder zware belasting van het elektriciteitsnetwerk, terwijl u daar zelf niets van merkt.

 

24/7 telefonische helpdesk

Heeft uw thuislader voor de elektrische auto onverhoopt een storing? Dan staat onze telefonische helpdesk 24/7 klaar om u te helpen. Binnen de garantieperiode komen we op locatie om het probleem gratis op te lossen. Buiten de garantieperiode is onze helpdesk nog steeds beschikbaar en hanteren we een scherp tarief.

Wij vinden het belangrijk om u compleet te ontzorgen, dus we zorgen altijd voor een snelle oplossing.