Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie

Laadpaal voor thuis

Kies voor onze laadpaal thuis met en zonder stroomverrekening

Laadpaal voor thuis

Flexicharge is uw toegewijde partner voor hoogwaardige laadpalen voor thuis. Als pionier in de sector begrijpen we de groeiende behoefte aan eenvoudige en efficiënte manieren om elektrische voertuigen op te laden. Onze laadpalen voor thuis bieden niet alleen snel laden, maar ook intelligente energiebeheerfuncties en duurzame betrouwbaarheid. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om een laadpaal voor thuis aan te vragen en te plaatsen, en waarom Flexicharge uw ideale partner is voor duurzame mobiliteit.

Persoonlijk advies

Het aanvragen van een laadpaal voor thuis begint met een persoonlijke benadering. Bij Flexicharge geloven we dat geen twee situaties hetzelfde zijn. Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te begeleiden. Neem contact op met onze experts en zij analyseren uw specifieke behoeften en bieden advies op maat voor de ideale laadpaalconfiguratie en locatie. We begrijpen dat functionaliteit niet de enige overweging is – esthetiek en gebruiksgemak spelen ook een cruciale rol.

Voordelen van onze laadpalen

Onze laadpalen zijn ontworpen met uw comfort in gedachten. Met krachtige laadsnelheden kunt u uw elektrische voertuig binnen de kortst mogelijke tijd weer op de weg krijgen. Maar dat is niet alles – ons intelligent energiebeheer zorgt ervoor dat u niet alleen snel, maar ook slim laadt. Dit betekent optimaal energieverbruik en minimale impact op uw energiekosten. Bovendien staan onze laadpalen bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen.

Laadpaal thuis

Wilt u voor uw elektrische auto graag een laadpaal thuis? Bij Flexicharge kunt u een laadpaal voor thuis voor uw auto met vaste laadkabel kopen. Deze zijn geschikt voor het opladen van alle plug-in hybride en elektrische auto’s. Bij ons kunt u rekenen op scherpe prijzen, snelle levertijden en onze eigen installatieservice.

Thuislader elektrische auto bestellen

Wilt u een laadpaal aanvragen? U kunt bij ons rechtstreeks inkopen. Per laadpaal geven we uitgebreide informatie over de kenmerken en de mogelijkheden. Geef uw voorkeuren aan, zoals het gewenste type oplaadpunt, de garantie en de installatie, en wij regelen vervolgens de rest.

Laadpaal plaatsen met installatieservice

Een correct geplaatste laadpaal is de sleutel tot een veilige en efficiënte laadervaring. Onze professionele installateurs nemen alle noodzakelijke stappen om ervoor te zorgen dat uw laadpaal op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Bij het plaatsen houden we rekening met factoren zoals de optimale locatie, elektrische bekabeling en mogelijke aanpassingen aan uw elektrische systeem. Dit garandeert niet alleen veilig laden, maar ook optimale prestaties op de lange termijn.

Met onze installatieservice komen onze gecertificeerde elektromonteurs het oplaadstation bij u thuis plaatsen. Geef daarvoor bij het bestellen aan of u een 1 fase- of 3 fase-installatie wenst. Wilt u een oplaadstation tegen de muur in de garage, op de grond of op de parkeerplaats monteren? Onze oplaadpunten zijn eenvoudig op iedere muur of in de grond te monteren.

Voorbereid op de toekomst

Flexicharge produceert, levert en installeert oplaadpunten voor elektrische auto’s, waaronder een laadpaal voor thuis. Deze laadpalen hebben niet alleen een mooi design, maar zijn ook nog eens heel handig in gebruik. Al onze laadpalen lopen vooruit qua techniek, zodat u helemaal voorbereid bent op de toekomst. De smart charging-technologie zorgt bovendien voor een minder zware belasting van het elektriciteitsnetwerk, terwijl u daar zelf niets van merkt.

24/7 telefonische helpdesk

Heeft uw thuislader voor de elektrische auto onverhoopt een storing? Dan staat onze telefonische helpdesk 24/7 klaar om u te helpen. Binnen de garantieperiode komen we op locatie om het probleem gratis op te lossen. Buiten de garantieperiode is onze helpdesk nog steeds beschikbaar en hanteren we een scherp tarief. Wij vinden het belangrijk om u compleet te ontzorgen, dus we zorgen altijd voor een snelle oplossing.