Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie
Laadplein header

Laadplein

Kies voor onze laadpleinen met Dynamic Load Balancing en Dynamic Load Management.

Laadplein wandmodel

Deze laadpleinen leggen wij compleet aan van A tot Z. Bij voorkeur realiseren wij deze laadpleinen middels het aanleggen van railkokersysteem/ spanningsrail. het voordeel hiervan is dat in 1x een parkeergarage voorzien kan worden van alle infra. Hierop kan toekomstig eenvoudig modulair worden uitgebreid.

 

Laadplein laadpaal

Deze laadpleinen leggen wij compleet aan van A tot Z. Bij voorkeur realiseren wij deze laadpleinen middels het aanleggen van een onderverdeelkast.
vanuit deze onderverdeelkast worden de oplaadpunten gevoed en onderling verbonden middels een data kabel.

 

Laadplein bestellen

Interesse in onze producten, bel ons of vraag een offerte aan. Maak de keuze voor een laadplein met laadpalen of wandmodellen. Geef vervolgens uw voorkeuren aan voor de laadpleinen. Dankzij onze eigen installatieservice en installatie partners kunnen wij de laadpleinen voor een zeer scherpe prijs komen plaatsen en installeren. Geef dit ook aan bij uw bestelling, dan komen wij op de fysieke locatie kijken en stellen vervolgens een installatie offerte op.

oplaadpunten en oplaadpalen voor elektrische autos

Inleiding uitgangspunten

Het gemiddelde verbruik van een elektrische auto ligt tussen de 0,08 en 0,30 kWh per kilometer. Gemiddeld aantal km per auto in 2018 13000 km. Dit betekend gemiddeld 35KM per dag. Wij rekenen met een gemiddelde laadsessie van 15KWh (50KM bij 0,3KWh)

 

Algemene uitgangspunten

Auto’s laden tussen 08:00 en 18:00 uur 18.00u en 08.00u

Gemiddeld 15 kWh/sessie (50km/sessie, de Nederlander rijd gemiddeld 35km per dag

Oplaadpunten met een maximaal laadvermogen van 22 kW

Onze berekening is gebaseerd op volledig elektrisch aangedreven auto’s. Dat betekend dat in eerste instantie wellicht meer laadpunten gerealiseerd zouden kunnen worden i.v.m. plug in hybride voertuigen die veel minder energie behoeven. De infrastructuur dient echter ook nog geschikt te zijn richting de toekomst.

(Volledig elektrisch word de norm en daar houden wij dan ook nu al rekening mee!)

24/7 telefonische helpdesk

Heeft uw thuislader voor de elektrische auto onverhoopt een storing? Dan staat onze telefonische helpdesk 24/7 klaar om u te helpen. Binnen de garantieperiode komen we op locatie om het probleem gratis op te lossen. Buiten de garantieperiode is onze helpdesk nog steeds beschikbaar en hanteren we een scherp tarief. Wij vinden het belangrijk om u compleet te ontzorgen, dus we zorgen altijd voor een snelle oplossing.

 

Onze installatieservice

Onze gecertificeerde elektromonteurs kunnen het oplaadstation bij u thuis komen monteren. Dat noemen we onze installatieservice. Geef daarvoor bij het bestellen aan of u een 1 fase of 3 fase installatie wenst. Een oplaadstation tegen de muur in de garage of op de grond op de parkeerplaats? Onze oplaadpunten zijn eenvoudig op iedere muur of in de grond te monteren.