Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie
Flexicharge - Laadpaal-voor-kantoor

Laadpalen op kantoor

Kies voor onze nieuwe laadpalen AC en DC

DC Snelladers

Laadpaal kantoor

Een laadpaal op kantoor heeft veel voordelen, voor zowel personeel als klanten en bezoekers. En met al die elektrische rijders, is een laadpunt bij het werk tegenwoordig eigenlijk onmisbaar. Heeft u al een laadpaal op kantoor? Of wilt u er graag meer installeren? Flexicharge heeft een ruim aanbod laadpalen voor bij uw kantoorpand en begeleidt u graag: van aankoop tot installatie.

Laadpaal kantoor: gemak en duurzaamheid

Met zo’n 350.000 elektrische rijders op de weg is de kans groot dat automobilisten bij uw kantoor willen laden. Werknemers bijvoorbeeld, terwijl ze zelf aan het werk zijn in het pand. Zo hoeven ze niet langer te zoeken naar een beschikbare laadpaal in de openbare ruimte, maar hebben ze het gemak van een laadpaal op kantoor, voor de deur. Bijkomend voordeel: bedrijven stimuleren duurzame mobiliteit met een laadpaal voor kantoor en dragen bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot.

Charme laadpaal kantoor

Natuurlijk is een laadpaal op kantoor ook voor bezoekers en klanten een groot pluspunt qua gemak en bereikbaarheid. Daarbij komt nog eens: een laadpaal op kantoor helpt bij een positief bedrijfsimago. Het laat zien dat het bedrijf zich sterk maakt voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en het milieu. Klanten en bezoekers kunnen dit vaak erg waarderen. Ook kan potentieel nieuw werktalent daardoor erg gecharmeerd zijn van een laadpaal op kantoor.

Vraag naar laadpalen kantoor

Met de groeiende populariteit van elektrische auto’s zal de vraag naar laadinfrastructuur alleen maar stijgen. Door nu al laadpalen op kantoor te installeren, bereidt het bedrijf zich voor op de toekomst.  Met een zakelijke laadpaal van Flexicharge kiest u voor topkwaliteit, en dat voor een scherpe prijs. Onze laadpalen hebben een fraai design en zijn gebruiksvriendelijk. Onze laadpalen beschikken over de nieuwste technologie, waardoor ze toekomstbestendig zijn. Ideale laadpalen voor kantoor dus.

Laadpalen kantoor met service van Flexicharge

Een laadpaal voor kantoor bestellen bij Flexicharge betekent een snelle levering. Onze eigen gecertificeerde elektromonteurs kunnen ook het plaatsen en installeren van de laadpaal op kantoor verzorgen. Na de plaatsing kunt u rekenen op onze uitstekende service met een telefonische helpdesk die 24/7 bereikbaar is..