Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie

Over Flexicharge

Flexicharge is een Nederlandse producent en leverancier van alle soorten oplaadpunten & oplaadpalen voor elektrische auto’s en elektrische fietsen

De nieuwste generatie oplaadpunten voor alle auto’s en fietsen

Van een enkel oplaadpunt tot complete laadpleinen met zonnepanelen en batterijopslag: bij Flexicharge is het mogelijk. Wij engineeren, leveren, plaatsen en installeren AC- en DC-oplaadpunten.

Van Nederlandse bodem

Flexicharge is een Nederlandse producent en leverancier van alle soorten oplaadpunten & oplaadpalen voor elektrische auto’s en elektrische fietsen. High end oplaadpunten van eigen bodem dus, die voldoen aan alle gestelde eisen en normeringen. Sinds 2016 zijn wij actief in de e-mobilitymarkt en lopen we graag voorop. Zo is bij ons Fair Share Laden de standaard: zo wordt stroom gelijk verdeeld over alle ladende auto’s.

Lange levensduur

Oplaadpunten van hoogwaardige materialen als RVS en OEM, met de nieuwste technologische mogelijkheden: daar kunt u op rekenen bij Flexicharge. Daardoor kunt u gegarandeerd jaren gebruiksvriendelijk en efficiënt uw elektrische auto opladen. En: aan het einde van de levensduur van de laadpaal kunnen wij onze oplaadpunten eenvoudig refurbishen of recyclen. Duurzaamheid is voor ons van groot belang.

Van advies tot installatie

Door onze ruime ervaring binnen de markt van elektrisch rijden voorzien wij u van het beste advies op maat, tegen de scherpste prijzen. Wij bieden vaste installatieprijzen voor thuisinstallaties. Als klant u vervolgens altijd terecht bij onze helpdesk.

AC-laadpaal of DC-snellader

Als u een laadpaal zakelijk wilt aanschaffen, heeft u de keuze uit een zogeheten AC (wisselstroom) laadpaal of een DC (gelijkstroom) snellader. Met een DC-snellader is het mogelijk om, zoals de naam al zegt, nog sneller een auto op te laden. Wij bieden deze snelladers aan van 24 kW tot aan 180 kW. Deze zijn geschikt voor alle soorten auto’s bestelwagens en vrachtwagens.

 

Over Flexicharge

Flexicharge is een Nederlandse producent, leverancier en installateur van alle soorten oplaadpunten & oplaadpalen voor elektrische auto’s en elektrische fietsen. Wij zijn sinds 2016 actief in de oplaadpunten markt. De oplaadpunten die wij leveren worden geproduceerd in Nederland en voldoen aan alle gestelde eisen en normeringen. De oplaadpunten zijn vervaardigd uit hoogwaardige componenten en beschikken over de nieuwste techniek. Hierdoor kunt u gegarandeerd jaren gebruiksvriendelijk en efficiënt uw elektrische auto op laden. Door onze ruime ervaring binnen de markt van elektrisch rijden voorzien wij u van het beste advies tegen de scherpste prijzen. Wij bieden vaste installatieprijzen voor thuis installaties.

 

Een zakelijke laadpaal van Flexicharge

Met een zakelijke laadpaal van Flexicharge kiest u voor topkwaliteit voor een scherpe prijs. Onze laadpalen hebben een mooi design en ze zijn ook nog eens handig in gebruik. Met onze laadstations kunt u jarenlang vooruit. Ze beschikken namelijk over de nieuwste technologie op het gebied van laadpalen, waardoor ze toekomstbestendig zijn. Dankzij de Smart Charging en Smart Grid technologie hebben ze bovendien een minder zware belasting op het elektriciteitsnetwerk. U kunt op die manier met gemak meerdere zakelijke laadpalen laten plaatsen.