Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie

Over Flexicharge

Flexicharge is een Nederlandse producent en leverancier van alle soorten oplaadpunten & oplaadpalen voor elektrische auto’s en elektrische fietsen

De nieuwste generatie oplaadpunten voor alle auto’s en fietsen

Flexicharge is een Nederlandse producent en leverancier van alle soorten oplaadpunten & oplaadpalen voor elektrische auto’s en elektrische fietsen. Wij zijn sinds 2016 actief in de E-Mobility markt. Onze high end oplaadpunten  worden geproduceerd in Nederland en voldoen aan alle gestelde eisen en normeringen.

Onze oplaadpunten zijn vervaardigd uit hoogwaardige componenten en beschikken over de nieuwste technologische mogelijkheden. Hierdoor kunt u gegarandeerd jaren gebruiksvriendelijk en efficiënt uw elektrische auto op laden.  Onze producten worden vervaardigd uit RVS en OEM componenten. Dit garandeert een zeer lange product of life cyclus.
Aan het einde van de product of life cyclus kunnen onze oplaadpunten eenvoudig worden gerefurbished en of gerecycled.

Van een enkel oplaadpunt, tot complete laadpleinen met zonnepanelen en batterijopslag.
Wij engineeren, leveren, plaatsen en installeren AC en DC oplaadpunten.

AC laadpaal of DC snellader

Als u een laadpaal zakelijk wilt aanschaffen, heeft u de keuze uit een zogeheten AC (wisselstroom) laadpaal of een DC (gelijkstroom) snellader. Met een DC snellader is het mogelijk om, zoals de naam al zegt, nog sneller een auto op te laden. Wij bieden deze snelladers aan van 24 kW tot aan 180 kW. deze zijn geschikt voor alle soorten auto’s bestelwagens en vrachtwagens.

Over Flexicharge

Flexicharge is een Nederlandse producent, leverancier en installateur van alle soorten oplaadpunten & oplaadpalen voor elektrische auto’s en elektrische fietsen. Wij zijn sinds 2016 actief in de oplaadpunten markt. De oplaadpunten die wij leveren worden geproduceerd in Nederland en voldoen aan alle gestelde eisen en normeringen. De oplaadpunten zijn vervaardigd uit hoogwaardige componenten en beschikken over de nieuwste techniek. Hierdoor kunt u gegarandeerd jaren gebruiksvriendelijk en efficiënt uw elektrische auto op laden. Door onze ruime ervaring binnen de markt van elektrisch rijden voorzien wij u van het beste advies tegen de scherpste prijzen. Wij bieden vaste installatieprijzen voor thuis installaties.

 

Een zakelijke laadpaal van Flexicharge

Met een zakelijke laadpaal van Flexicharge kiest u voor topkwaliteit voor een scherpe prijs. Onze laadpalen hebben een mooi design en ze zijn ook nog eens handig in gebruik. Met onze laadstations kunt u jarenlang vooruit. Ze beschikken namelijk over de nieuwste technologie op het gebied van laadpalen, waardoor ze toekomstbestendig zijn. Dankzij de Smart Charging en Smart Grid technologie hebben ze bovendien een minder zware belasting op het elektriciteitsnetwerk. U kunt op die manier met gemak meerdere zakelijke laadpalen laten plaatsen.