Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie

Fiets laadpalen

Kies voor een wandmodel of laadpaal

Fiets laadpalen

Steeds meer mensen stappen over op een elektrische fiets, waardoor de vraag naar laadpalen voor elektrische fietsen stijgt. Flexicharge levert oplaadpunten voor elektrische fietsen, scooters en scootmobielen voor een zeer scherpe prijs. Onze oplaadpunten zijn eenvoudig in gebruik, duurzaam en voorbereid op de toekomst. Ideaal voor het plaatsen bij horecagelegenheden, fietsenstallingen of thuis. Voor ieder vraagstuk op het gebied van oplaadpunten voor elektrische fietsen biedt Flexicharge een oplossing.

 

Hoogwaardige Fiets Laadpaal

Of u nu kiest voor een wandmodel of een oplaadpaal voor elektrische fietsen, al onze fiets oplaadpunten zijn gemaakt van hoogwaardige onderdelen. Ze zijn volledig vandalisme- en weerbestendig, wat belangrijk is wanneer u ze in openbare ruimtes wilt plaatsen. Mocht er onverhoopt een storing zijn, dan kunt u rekenen op
onze servicedienst die 24/7 telefonisch bereikbaar is.

 

De Mogelijkheden

Op deze pagina kunt u de verschillende mogelijkheden voor fiets laadpalen bekijken. Van fiets oplaadpunten voor aan de wand tot laadpalen voor een elektrische fiets, wij bieden het allemaal. Ook fietsenrekken met een geïntegreerd oplaadpunt kunnen wij voor een zeer scherpe prijs leveren. Onze gecertificeerde elektromonteurs kunnen bovendien de volledige installatie van de fiets oplaadpunten verzorgen.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een oplaadpunt voor elektrische fietsen? Neemt u dan gerust contact op door te bellen naar 08504018333 of te mailen naar advies@flexicharge.nl. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies. Bij Flexicharge kunt u altijd rekenen op een goed advies en de beste service. Een partner die ontzorgt van A tot Z.