Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie

Fiets laadpalen

Kies voor een wandmodel of laadpaal

Oplaadpunt elektrische fiets

Steeds meer mensen stappen over op een elektrische fiets, waardoor de vraag naar laadpalen voor elektrische fietsen stijgt. Flexicharge levert oplaadpunten voor elektrische fietsen, scooters en scootmobielen voor een zeer scherpe prijs. Onze oplaadpunten zijn eenvoudig in gebruik, duurzaam en voorbereid op de toekomst. Ideaal voor het plaatsen bij horecagelegenheden, fietsenstallingen of thuis. Voor ieder vraagstuk op het gebied van oplaadpunten voor elektrische fietsen biedt Flexicharge een oplossing.

Het gemak van een eigen oplaadpunt voor elektrische fietsen

Het hebben van een eigen laadpaal voor thuis biedt ongeëvenaarde voordelen voor eigenaren van elektrische fietsen. Geen gedoe meer met losse opladers, geen zoektochten naar beschikbare stopcontacten – met een toegewijd oplaadpunt bij uw woning of bedrijfspand, is het opladen van elektrische fietsen erg eenvoudig. Onze laadpalen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elektrische fietsen, met gebruiksgemak en veiligheid als prioriteit.

De perfecte oplaadpaal voor uw elektrische fiets

Onze laadpalen zijn uitgerust met innovatieve technologieën die een veilige en efficiënte lading voor elektrische fietsen garanderen. Waarom kiezen voor onze oplaadpaal?

  • Gemak en toegankelijkheid: Met een laadpaal voor fietsen heeft u altijd een betrouwbare lading binnen handbereik.
  • Snellere laadtijden: Onze laadpalen zijn ontworpen om snelle laadtijden mogelijk te maken, zodat u snel weer op weg kunt.
  • Toekomstbestendig: De groei van elektrische mobiliteit betekent dat een investering in een laadpaal een slimme keuze is voor de lange termijn.
  • Veiligheid: Onze laadpalen zijn ontworpen met veiligheid als prioriteit.

Mogelijkheden bij Flexicharge

Ontdek de verschillende mogelijkheden voor fiets laadpalen bij Flexicharge. Van fiets oplaadpunten voor aan de wand tot laadpalen voor een elektrische fiets, wij bieden het allemaal. Ook fietsenrekken met een geïntegreerd oplaadpunt kunnen wij voor een zeer scherpe prijs leveren.

Plaatsingsservice

Gaat u ook voor gemak, tijdsbesparing en gemoedsrust? Dankzij onze plaatsingsservice voor laadpalen heeft u geen omkijken naar de installatie van uw laadpaal. Onze gecertificeerde elektromonteurs verzorgen de volledige installatie van de fiets oplaadpunten. Door de plaatsing en installatie uit te besteden bij Flexicharge, profiteert u van de expertise en ervaring van professionals. Dit zorgt voor een soepel verloop van het installatieproces, van de locatie-beoordeling tot aan het operationeel maken van de laadpalen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een oplaadpunt voor elektrische fietsen? Neemt u dan gerust contact op door te bellen naar 085-04018333 of te mailen naar: advies@flexicharge.nl. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies. Bij Flexicharge kunt u altijd rekenen op een advies op maat en de beste service. Wij ontzorgen u graag.