Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie

DC Snelladers

DC-snellader

De snelladers van Flexicharge maken het mogelijk om nog sneller elektrische auto’s op te laden. Wij bieden een snellader voor het opladen van elektrische auto’s van 24 tot 240 kW per uur. Deze zijn uitermate geschikt voor plaatsing bij tankstations, vergaderlocaties, winkelcentra, wegrestaurants en logistieke distributiecentra (transportsector)

Hoe snel laadt een elektrische auto op?

De DC snelladers van Flexicharge zorgen ervoor dat elektrische auto’s extra snel opgeladen kunnen worden. Hoe snel dat is, is afhankelijk van het snellaadstation. Kies voor een snellader die tot 24 kW per uur of tot 240 kW per uur kan opladen. De snelladers voor elektrische auto’s van Flexicharge zijn voorzien van power elektronica met een uniek design. U kunt rekenen op een hoge power output met optimale prestaties.

Kosten snellader elektrische auto

De kosten voor de snellader voor een elektrische auto zijn afhankelijk van het type snellader dat u koopt.
Standaard zit op de dc-laders 2 jaar volledige garantie bij de prijs inbegrepen.

Installatie en service

Of u nu een wandlader of een laadpaal kiest als snellader, onze deskundige monteurs kunnen het laadstation voor u installeren. En is er na installatie van de DC-snellader onverwachts een storing? Dan kunt u rekenen op onze telefonische helpdesk.