Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie

DC snellader

De snelladers van Flexicharge maken het mogelijk om nog sneller elektrische auto’s op te laden. Wij bieden een snellader voor het opladen van elektrische auto’s van 40 tot 120 kW per uur. Deze zijn uitermate geschikt voor plaatsing bij tankstations, vergaderlocaties, winkelcentra en wegrestaurants. Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw elektrische auto thuis op te laden? Bekijk dan de laadpalen voor thuis. Bij ons kunt u altijd rekenen op snelle levertijden.

 

Hoe snel laadt een elektrische auto op?

De snelladers van Flexicharge zorgen ervoor dat elektrische auto’s extra snel opgeladen kunnen worden. Hoe snel dat is, is afhankelijk van het snellaadstation. Kies voor een snellader die tot 24 kW per uur of tot 180 kW per uur kan opladen. De snelladers voor elektrische auto’s van Flexicharge zijn voorzien van power elektronica met een uniek design. U kunt rekenen op een hoge power output met optimale prestaties.

 

Kosten snellader elektrische auto

De kosten voor de snellader voor een elektrische auto zijn afhankelijk van het type snellader dat u koopt. Op deze pagina kunt u zien wat de kosten zijn van de verschillende snelladers. Standaard zit op de dc laders 2 jaar volledige garantie bij de prijs inbegrepen.

24/7 telefonische helpdesk

Heeft uw thuislader voor de elektrische auto onverhoopt een storing? Dan staat onze telefonische helpdesk 24/7 klaar om u te helpen. Binnen de garantieperiode komen we op locatie om het probleem gratis op te lossen. Buiten de garantieperiode is onze helpdesk nog steeds beschikbaar en hanteren we een scherp tarief. Wij vinden het belangrijk om u compleet te ontzorgen, dus we zorgen altijd voor een snelle oplossing.

 

Onze installatieservice

Onze gecertificeerde elektromonteurs kunnen het oplaadstation bij u thuis komen monteren. Dat noemen we onze installatieservice. Geef daarvoor bij het bestellen aan of u een 1 fase of 3 fase installatie wenst. Een oplaadstation tegen de muur in de garage of op de grond op de parkeerplaats? Onze oplaadpunten zijn eenvoudig op iedere muur of in de grond te monteren.