Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie
Laadpaal Openbare ruimte

Laadpaal openbare ruimte

Kies voor onze nieuwe laadpaal openbare ruimte op een directe aansluiting van de netbeheerder

Laadpaal openbare ruimtes

Flexicharge is producent, leverancier en installateur van universele laadpalen voor openbare ruimtes. Deze laadpalen zijn geschikt voor het opladen van alle plug in hybride en elektrische auto’s. De laadpalen zijn gemaakt van de beste, vandalismebestendige materialen waardoor ze ideaal zijn voor het plaatsen in openbare ruimtes. Ze beschikken bovendien over Dynamic Load Balancing en Management technologie, zodat er met een minimale hoeveelheid stroom toch een maximaal aantal oplaadpunten geplaatst kan worden.

 

Laadpaal openbare ruimte

Wilt u een laadpaal laten plaatsen in een openbare ruimte? Kies dan voor de laadpalen van Flexicharge. Wij hanteren snelle levertijden en onze gecertificeerde elektromonteurs kunnen de laadpalen in de openbare ruimte installeren.

 

 Laadpaal openbare ruimte aanvragen

Via deze website kunt u een offerte aanvragen voor de laadpalen die u in de openbare ruimte wilt laten plaatsen. Geef daarbij aan of u deze laadpalen wilt laten installeren door onze gecertificeerde elektromonteurs. Doordat we op grote schaal installaties uitvoeren kunnen we hiervoor scherpe prijzen rekenen. We komen schouwen op de fysieke locatie om de prijs hiervoor te bepalen. De aansluiting dient u zelf aan te vragen bij de netwerkbeheerder in het betreffende werkgebied.

24/7 telefonische helpdesk

Heeft uw thuislader voor de elektrische auto onverhoopt een storing? Dan staat onze telefonische helpdesk 24/7 klaar om u te helpen. Binnen de garantieperiode komen we op locatie om het probleem gratis op te lossen. Buiten de garantieperiode is onze helpdesk nog steeds beschikbaar en hanteren we een scherp tarief. Wij vinden het belangrijk om u compleet te ontzorgen, dus we zorgen altijd voor een snelle oplossing.

 

Onze installatieservice

Onze gecertificeerde elektromonteurs kunnen het oplaadstation bij u thuis komen monteren. Dat noemen we onze installatieservice. Geef daarvoor bij het bestellen aan of u een 1 fase of 3 fase installatie wenst. Een oplaadstation tegen de muur in de garage of op de grond op de parkeerplaats? Onze oplaadpunten zijn eenvoudig op iedere muur of in de grond te monteren.