Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie

Laadpaal openbare ruimte

Kies voor onze nieuwe laadpaal openbare ruimte op een directe aansluiting van de netbeheerder

Laadpaal openbare ruimte

Flexicharge is producent, leverancier en installateur van universele laadpalen voor de openbare ruimte. Deze laadpalen zijn geschikt voor het opladen van alle plug in hybride en elektrische auto’s. De laadpalen zijn gemaakt van de beste, vandalismebestendige materialen waardoor ze ideaal zijn voor het plaatsen in de openbare ruimte. Ze beschikken bovendien over Dynamic Load Balancing en Management technologie, zodat er met een minimale hoeveelheid stroom toch een maximaal aantal oplaadpunten te plaatsen is.

Hoe kom ik aan een laadpaal voor de openbare ruimte?

Laadpalen voor de openbare ruimte zijn steeds gangbaarder. Ze zijn immers ideaal voor mensen met een elektrische auto die zelf geen laadpaal thuis hebben. Wilt u een (extra) laadpaal in de openbare ruimte bij u in de buurt? Bij veel gemeenten kunnen bewoners hiervoor zelf een aanvraag indienen. Informeer bij uw eigen gemeente naar mogelijkheden. Of er een (extra) laadpaal in de openbare ruimte komt, hangt af van een aantal zaken. De gemeente kijkt onder andere naar:

  • De hoeveelheid laadpalen in de openbare ruimte in uw buurt en hoe vaak deze bezet zijn.
  • De eigenschappen van uw auto; sommige gemeenten plaatsen bijvoorbeeld alleen een laadpaal in de openbare ruimte voor volledig elektrische auto’s.
  • Welke mogelijkheden er zijn voor een eigen laadpaal; een parkeergarage onder uw appartementencomplex valt daar bijvoorbeeld onder.

Laadpaal van Flexicharge

Wilt u een laadpaal laten plaatsen in een openbare ruimte? Kies dan voor de laadpalen van Flexicharge. Wij hanteren snelle levertijden en onze gecertificeerde elektromonteurs kunnen de laadpalen in de openbare ruimte installeren.

 Laadpaal openbare ruimte bestellen

Via deze website kunt u een offerte aanvragen voor de laadpalen die u in de openbare ruimte wilt laten plaatsen. Geef daarbij aan of u deze laadpalen wilt laten installeren door onze gecertificeerde elektromonteurs. Doordat we op grote schaal installaties uitvoeren, kunnen we hiervoor scherpe prijzen rekenen. We komen graag kijken op de fysieke locatie om de prijs hiervoor te bepalen. De aansluiting dient u zelf aan te vragen bij de netwerkbeheerder in het betreffende werkgebied.

24/7 telefonische helpdesk

Heeft uw laadpaal in de openbare ruimte onverhoopt een storing? Dan staat onze telefonische helpdesk 24/7 klaar om u te helpen. Binnen de garantieperiode komen we op locatie om het probleem gratis op te lossen. Buiten de garantieperiode is onze helpdesk nog steeds beschikbaar en hanteren we een scherp tarief. Wij vinden het belangrijk om u compleet te ontzorgen, dus we zorgen altijd voor een snelle oplossing.

Heb je geen ruimte voor een eigen laadplek, maar wil je wel een (extra) laadplek bij jou in de buurt? De meeste gemeenten in Nederland – maar helaas niet alle – bieden de mogelijkheid om een openbare laadpaal aan te vragen. Dat is geen privéplek waar alleen jij kunt parkeren en laden, maar een openbare paal voor publiekgebruik.

Mocht het opladen op je eigen terrein niet mogelijk zijn en is er geen openbare laadpaal in de buurt, dan is het in sommige gemeentes toegestaan dat jij je auto oplaadt door een laadkabel over de openbare ruimte te leggen naar een openbare parkeerplaats voor je huis. Controleer altijd eerst goed de regels in jouw gemeente voor het opladen van je elektrische auto.