Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie

 

Best, 30-01-2024  Flexicharge, een toonaangevende producent en leverancier van de nieuwste generatie elektrische laadpalen, kondigt met trots aan dat zij de succesvolle bieder zijn geweest in de recente aanbesteding voor oplaadpunten bij de politie.

De aanbesteding, uitgeschreven door de politie met als doel de elektrificatie van hun vloot te bevorderen, is een belangrijke stap in de overgang naar duurzame mobiliteit binnen de wetshandhaving. Flexicharge zal mede verantwoordelijk zijn voor het leveren van geavanceerde oplaadinfrastructuur op strategische locaties van de politie.

Flexicharge Commercieel directeur, Reinier van den Berg, uit zijn enthousiasme over de toekenning van het contract: “We zijn vereerd dat de politie ons heeft gekozen als een van de partners in deze cruciale inspanning om duurzaamheid te omarmen. Ons team is vastbesloten om hoogwaardige, betrouwbare laadoplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van de politievloot.”

De oplaadpunten zullen gebruikmaken van Flexicharge’s geavanceerde technologieën. Hierdoor kan de politie haar elektrische voertuigen efficiënt opladen en de operationele beschikbaarheid maximaliseren.

Dit initiatief benadrukt niet alleen het engagement van de politie voor duurzaamheid, maar illustreert ook de voortdurende inspanningen van Flexicharge om innovatieve laadoplossingen te leveren die bijdragen aan een groenere toekomst.

Over Flexicharge:

Flexicharge is een vooraanstaande producent van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Met een focus op geavanceerde technologie en duurzaamheid biedt Flexicharge betrouwbare laadoplossingen voor een breed scala aan toepassingen, van particuliere gebruikers tot grote bedrijven en overheidsinstanties.

Voor meer informatie:

Flexicharge B.v.

Reinier van den Berg