Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie

Flexicharge oplaadpunten compatibel met E-flux backoffice

Sinds deze week is het mogelijk om Flexicharge oplaadpunten te koppelen met de E-Flux backoffice. Dit geld voor zowel de thuis oplaadpunten, zakelijke oplaadpunten als DC snelladers. Zo kan op iedere locatie een geschikte laadoplossing worden geplaatst die 24/7 beheerd kan worden vanuit de Cloud.

Flexicharge, the runner up in een snel groeiende markt

Flexicharge is sinds 2016 actief op de markt van laad- en installatie oplossingen. In 2019 hebben zij zich volledig ingezet op de ontwikkeling van een nieuwe lijn oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Flexicharge heeft strategische samenwerkingspartners op het gebied van engineering, assemblage en componentenproductie waardoor er in een sterk groeiende markt altijd aan de vraag kan worden voldaan. Daarnaast zorgt de combinatie van hoogwaardige componenten en een modern design voor hoge kwaliteit oplaadpunten die eenvoudig te installeren zijn. Op deze manier waarborgt Flexicharge kwaliteit én leverbetrouwbaarheid, wat van groot belang gaat zijn in deze groeiende markt.

“Wij hebben gekozen voor E–Flux vanwege het moderne platform en de jonge en enthousiaste organisatie. Met E–Flux hebben wij een partner gevonden waarmee we een totale laadoplossing kunnen bieden, die inspeelt op de vraag van morgen.

Voor de laadpaaleigenaar bieden wij met deze samenwerking een complete oplossing waardoor zij zonder zorgen kunnen laden. Voor onze installatiepartners bieden wij met deze combinatie gemak doordat oplaadpunten eenvoudig kunnen worden aangemeld en in werking worden gesteld. Alle technische gegevens zijn voor hen in één overzicht in te zien en de configuratie kan vanaf afstand worden aangepast.”

Reinier van den Berg, Directeur Flexicharge

“Met Flexicharge hebben wij een partner erbij met een compleet nieuwe lijn AC– en DC oplaadpunten. Zo kan er voor elke locatie een geschikte laadoplossing worden geboden. Samen met Flexicharge bieden wij een totale laadoplossing aan waarbij E-Flux het beheer verzorgt, inclusief 24/7 support vanaf afstand.”

“De hoge kwaliteit hardware en service die Flexicharge biedt maakt hen de perfecte partner. Gezamenlijk zullen wij vele klanten voorzien van de beste laadoplossing.”

Gina ter Heide, Directeur E-Flux


EFlux: full-service backoffice provider

E-Flux is een full-service backoffice provider. E-Flux focust zich volledig op de backoffice software en biedt alle services aan die daarbij komen kijken aan partners en eindklanten. Samen met verschillende partners biedt E-Flux de totale laadoplossing aan de EV-driver zodat deze thuis, op het werk en onderweg zorgeloos kan laden.

Voor de eigenaar van een laadpunt biedt de E-Flux backoffice inzicht in laadsessies, realtime status en een overzicht van alle inkomsten. Naast automatische verrekening van laadkosten met de werkgever of gasten biedt E-Flux 24/7 support via de helpdesk. Zo kan ten alle tijden support worden verleend. Vanuit het kantoor in Amsterdam bedient E-Flux meer dan 6.000 EV-drivers en 90 installatiepartners.