Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie

Plaatsing service

Flexicharge beschikt over een eigen plaatsing en installatie service

Laadpaal plaatsing service is een dienstverlening waarbij een gespecialiseerd bedrijf de volledige verantwoordelijkheid neemt voor het plannen, installeren en in bedrijf stellen van laadpalen voor elektrische voertuigen op specifieke locaties. Deze service is gericht op particulieren, bedrijven, overheden en andere organisaties die laadinfrastructuur willen opzetten zonder zich bezig te hoeven houden met de technische en logistieke aspecten van het installatieproces.

 

De laadpaal plaatsing service omvat verschillende stappen en taken, zoals:

 

1. Locatie beoordeling: Het beoordelen van de beoogde locatie(s) voor de laadpalen, inclusief het bepalen van de beschikbaarheid van elektrische aansluitingen, de benodigde infrastructuurvereisten en eventuele vergunningsvereisten.

 

2. Technisch ontwerp: Het ontwerpen van het laadpaalsysteem op basis van de specifieke behoeften en vereisten van de klant, zoals het aantal benodigde laadpunten, het laadvermogen, de laadcapaciteit en de communicatiemogelijkheden met backend-systemen.

 

3. Installatie en bekabeling: Het daadwerkelijk installeren van de laadpalen op de aangewezen locaties, inclusief het leggen van de benodigde bekabeling en het aansluiten op het elektriciteitsnetwerk. Dit omvat ook het testen en in bedrijf stellen van de laadinfrastructuur.

 

4. Vergunningsbeheer: Het afhandelen van de vereiste vergunningsaanvragen en het voldoen aan de lokale voorschriften en regelgeving met betrekking tot laadpaalinstallaties.

 

5. Onderhoud en support: Het bieden van voortdurende onderhouds- en supportdiensten, zoals het monitoren van de laadpalen, diagnose en probleemoplossing, firmware-updates en eventuele noodzakelijke reparaties.

 

Laadpaal plaatsing service biedt voordelen zoals gemak, tijdbesparing en gemoedsrust voor klanten die laadinfrastructuur willen implementeren. Door de diensten uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf, kunnen klanten profiteren van de expertise en ervaring van professionals op het gebied van laadpaalinstallaties. Dit zorgt voor een soepel verloop van het installatieproces, vanaf de locatie beoordeling tot en met het operationeel maken van de laadpalen.

Plaatsing Flexicharge laadpalen

Telefonische intake om een inschatting van de werkzaamheden te kunnen maken,

U ontvangt van ons altijd een eerlijke en scherpe prijs.

 

  • Eigen monteurs
  • 7 jaar ervaring
  • Volledig gecertificeerd

Wij werken volledig volgens NEN 1010 normen.

 

Door onze ruime ervaring zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.