OVER FLEXICHARGE

Alle soorten oplaadpunten tegen de scherpste prijzen

Flexicharge is producent, leverancier en installateur van oplaadpunten voor elektrische auto’s en elektrische fietsen. De oplaadpunten die wij leveren worden geproduceerd in Nederland en voldoen aan alle gestelde normen. De laadpunten zijn vervaardigd uit hoogwaardige componenten en beschikken over de nieuwste techniek. Hierdoor kunt u gegarandeerd jaren gebruiksvriendelijk en efficiënt uw elektrische auto op laden.

Backoffice

Wij hebben de volledige beschikking over de backoffice van Last Mile Solutions. Hierdoor kunnen alle auto producten eenvoudig gekoppeld worden met deze backoffice. Voor u als klant betekent dit dat als de auto oplaadpunten gekoppeld zijn wij 99% van de storingsgevallen digitaal kunnen verhelpen. Uiteraard is dit kostenloos!

Meer over Backoffice klik hier

Service

Wij beschikken over een eigen servicedienst. Zodoende zijn wij in staat de beste mogelijke service te leveren. Mocht er ooit een technisch probleem ontstaan zijn wij met onze kennis en kunde in staat deze razendsnel te verhelpen. Montage en installatie Indien wenselijk kunnen wij onze producten monteren en installeren. In veel gevallen is dit de goedkoopste oplossing. Belangrijker nog is dat het vaak de technisch beste oplossing is. U als klant zijnde wilt dat alles perfect gemonteerd en geïnstalleerd wordt. Wij hebben hierin heel veel ervaring. Zodoende zorgen wij voor een perfecte oplevering. Vanzelfsprekend voeren wij gratis schouwingen uit. U ontvangt van ons een scherpe alles in één prijs.

Persoonlijk advies ?

Bel ons!
Wij voorzien u graag van alle gewenste informatie

  • +31 (0) 73-2032703