Eén van de visies van Robo Charge is het teruggeven van de vrijheid en onafhankelijkheid  aan zowel de  EV gebruiker als de Laadpunt-eigenaar.   Uw auto overal in Europa kunnen laden is voor de EV-Gebruiker van essentieel belang. Robo Charge weet als geen ander dat een eigenaar van een laadpunt daar baat bij heeft, zijn laadpunt aan elke EV gebruiker/gast en of klant, al dan niet betaald of gratis, toegang te geven.  Deze service is vaak van dan ook essentieel belang.

Roaming is daarbij een mooie feature, waarbij Robo Charge in connectie staat met alle Charge-providers via diverse Hubs.  Robo Charge regelt het hele verrekensysteem waarbij maandelijks het aantal geladen kiloWatts wordt verrekend met de Laadpunt-eigenaar. U, als laadpunt-eigenaar, hoeft alleen op uw platform deze optie te activeren, en Robo Charge doet de rest.

Heeft u al oplaadpunten in beheer met ons platform ?

Activeren

 1. Login op uw platform
 2. Ga naar oplaadpunten
 3. Klik op het oplaadpunt waarbij u deze feature wil activeren
 4. Klik op tab “Opties”
 5. Klik de switcher van de Roaming op “AAN”
 6. Lees de informatie en bevestig uw keuze
 7. Gefeliciteerd, uw Roaming feature is operationeel.

Deactiveren

 1. Login op uw platform
 2. Ga naar oplaadpunten
 3. Klik op het oplaadpunt waarbij u deze feature wil activeren
 4. Klik de switcher van de Roaming op “UIT”
 5. Lees de informatie en bevestig uw keuze

Extra functionaliteiten

Monitoring pro

Bij standaard monitoring wordt er alleen een bericht gestuurd wanneer het oplaadpunt niet meer reageert en naar alle waarschijnlijkheid niet meer goed functioneert. Bij pro monitoring wordt aanvullend geprobeerd om het probleem automatisch op te lossen.

Meer informatie

24/7 Helpdesk

De Flexicharge 24/7 support is een “Intelligent Support Chat”. De service analyseert het probleem en helpt doelgericht de EV laadpunt-bezoeker wanneer hij of zij een probleem ondervind bij het laadpunt.

Meer informatie

Publiek

Uw laadstation is vindbaar in diverse apps en navigatiesystemen. En uw laadpunt is toegankelijk voor elke EV-gebruikers die bekend is bij het grootste laadnetwerk van Europa.

Meer informatie

Declaratie

De bij uw thuis geladen kiloWatts, die u gebruikt voor uw zakelijke kilometers, kunt u geheel automatisch declareren bij uw bedrijf. U hoeft daarvoor  geen aparte administratie bij te houden. De kosten worden elke maand automatisch bij u teruggestort door uw bedrijf.

Meer informatie

Wilt u ook laden met de Flexicharge Laadtag ?

Registreer u en geef aan hoeveel laadtag(s) u wenst, we zenden u dan direct de Flexicharge laadtag.
Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail om uw Flexicharge-account te activeren.

Info over de laadtag >
Hier direct registeren >