Flexicharge Logo Wit-300x15

Producent, leverancier en installateur van oplaadpunten voor elektrische auto’s en elektrische fietsen. Kies voor kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Kies voor Flexicharge

Oplaadpaal Volvo XC40 Recharge

De elektrische XC40 luidt ook de komst in van een nieuw Volvo-submerk, genaamd Recharge, waaronder alle oplaadbare Volvo-modellen – dat wil zeggen plug-in hybride en volledig elektrische voertuigen – nu gaan zitten. Vijf extra elektrische modellen worden de komende vijf jaar toegevoegd aan de XC40 Recharge.

Net als alle andere XC40-varianten is de Recharge gebaseerd op Volvo’s Common Modular Architecture (CMA). Hij wordt aangedreven door een 78kWh-accu, gemonteerd onder de SUV-vloer, die op elke as een elektromotor aandrijft. Het totale vermogen is 402 pk en 660 Nm koppel, wat volgens Volvo een 0-62 mph tijd van 4,9 seconden oplevert.

Volvo beweert ook dat de elektrische XC40 tot 248 mijl kan afleggen tussen laadstops – en dat het opladen met een standaard 11kW wallbox-oplader voor huishoudelijk gebruik de batterij in iets minder dan acht uur leeg zal maken. Bij aansluiting op een in de handel verkrijgbare snellader van 150 kW duurt het opladen van 0–80 procent slechts 40 minuten.

Oplaadpunten per automerk
Selecteer uw merk auto

Persoonlijk advies ?

Bel ons!
Wij voorzien u graag van alle gewenste informatie

  • +31 (0) 73-2032703