Flexicharge Logo Wit-300x15

Producent, leverancier en installateur van oplaadpunten voor elektrische auto’s en elektrische fietsen. Kies voor kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Kies voor Flexicharge

Oplaadpaal Mercedes EQA

Met de elektrische auto “Concept EQA” laat Mercedes-Benz zien hoe de EQ-strategie kan worden overgebracht naar de compacte klasse.

Elektrische auto met een actieradius van 400 km

In combinatie met de intelligente bedieningsstrategie van Mercedes-Benz haalt de Concept EQA een actieradius van ongeveer 400 kilometer, afhankelijk van de geïnstalleerde batterijcapaciteit. De zeer efficiënte lithium-ionbatterij met buidelcellen wordt geleverd door Daimler-dochteronderneming Deutsche ACCUMOTIVE. Dankzij het modulaire ontwerp hebben de innovatieve batterijsystemen een modelspecifieke totale capaciteit van meer dan 60 kWh. De Concept EQA kan worden opgeladen via inductie of wallbox en is ook voorbereid voor snel opladen. De visie voor opladen bij openbare laadstations is ‘naadloos opladen’: met deze op Mercedes me gebaseerde service kunt u gemakkelijk elektriciteit opladen en betalen bij een grote verscheidenheid aan laadstations.

Oplaadpunten per automerk
Selecteer uw merk auto

Persoonlijk advies ?

Bel ons!
Wij voorzien u graag van alle gewenste informatie

  • +31 (0) 73-2032703