Producent, leverancier en installateur van oplaadpunten voor elektrische auto’s en elektrische fietsen. Kies voor kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Kies voor Flexicharge

Oplaadpaal Citroën E-C4

Citroën heeft besloten dat de hele crossover-stoomwals nu niet meer te stoppen is. Mensen willen het hoge oogpunt en gemakkelijke toegang, laat staan ​​het beeld. Dus zelfs bij het lanceren van een niet-crossover om de Focus en Golf te evenaren, heeft Citroen besloten om die sfeer uit te stralen. Dus je ziet met een hoge platte motorkap, iets verhoogde bodemvrijheid en stoelen, een beetje plastic bekleding van het onderlichaam en wielkastverlengingen, die hoge wielen omwikkelen. De ‘houding’ van een cross-over, noemen ze dat.

Maar het idee is om de nadelen van cross-overs, de dorst en de lompenrit te omzeilen.

Nou, de C4 kost duidelijk niet veel energie om mee te sjouwen: de elektrische versie haalt een bereik van 217 mijl in de WLTP-cyclus, wat hetzelfde is als de kleinere Peugeot 208.

Tot grote verrassing van niemand gebruikt de C4 het platform van de Peugeot 208/2008, wat neerkomt op een batterij van 50 kWh en 136 pk voor de elektrische versies. Als je een echte motor wilt, is het de 1,2-liter driecilinder (de meeste verkochte GS’s hadden ook een 1,2) met 100, 130 of 155 pk. Dieselversies hebben een 1.5-liter met 110 of 130 pk. Er is geen plug-in hybride: PSA reserveert die aandrijflijn voor zijn grotere platform, zoals in de C5 Aircross PHEV.

Oplaadpunten per automerk
Selecteer uw merk auto

Persoonlijk advies ?

Bel ons!
Wij voorzien u graag van alle gewenste informatie

+31 (0) 73-2032703