Oplaadpunt BMW IX3
logo mobile retina

Producent, leverancier en installateur van oplaadpunten voor elektrische auto’s en elektrische fietsen. Kies voor kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Kies voor Flexicharge

Oplaadpaal BMW iX3

Allereerst zal de productie-iX3 een 74-kWh-batterij gebruiken die ervoor zorgt dat de emissievrije SUV meer dan 440 kilometer kan afleggen met één lading. Houd er rekening mee dat dit aantal wordt gemeten aan de hand van de Europese WLTP-cyclus, wat betekent dat de EPA-beoordelingen iets lager zullen zijn.

GEZICHT OP DE TOEKOMST
BMW eDrive-technologie bevindt zich nu in de vijfde generatie – wat betekent dat de BMW Concept iX3 voorop loopt op het gebied van innovatie. De integratie van de elektromotor, transmissie en vermogenselektronica in één enkel onderdeel zorgt voor meer ontwerpvrijheid – en krachtigere prestaties. Geavanceerde batterijen met hoge capaciteit bieden een potentieel bereik van bijna 250 mijl, met een oplaadtijd van minder dan dertig minuten bij een DC-snellaadstation. Dat betekent meer tijd op de weg en genieten van de onmiskenbare rijdynamiek van de BMW Concept iX3.

Oplaadpunten per automerk
Selecteer uw merk auto

Persoonlijk advies ?

Bel ons!
Wij voorzien u graag van alle gewenste informatie

+31 (0) 73-2032703