Oplaadpaal Audi e tron 50 quattro
logo mobile retina

Producent, leverancier en installateur van oplaadpunten voor elektrische auto’s en elektrische fietsen. Kies voor kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Kies voor Flexicharge

Oplaadpaal Audi E-tron 50 Quattro

De Audi e-tron 50 quattro vormt een aanvulling op het bestaande e-tron 55 quattro-model. De batterij van 71 kWh en twee elektromotoren bieden een bereik van maximaal 300 kilometer volgens de WLTP-testcyclus, en het laadvermogen van 120 kW maakt het mogelijk om in ongeveer 30 minuten op te laden tot 80 procent bij snellaadstations. De batterij van de Audi e-tron 50 quattro bestaat uit 324 prismatische cellen gecombineerd in 27 modules. Deze slaan tot 71 kWh aan energie op, die wordt geleverd via een nieuw gekalibreerde aandrijflijn en een hoogspanningssysteem met aanvullende optimalisaties voor deze toepassing, en vergemakkelijken een bereik van maximaal 186 mijl in de WLTP-cyclus.

Het lagere brutogewicht, dat ook de rijweerstand vermindert, draagt ​​bij aan de efficiëntie, net als het geavanceerde thermomanagementsysteem met zijn standaard warmtepomp. Dit systeem regelt zowel de temperatuur van het interieur als de accu en koelt de elektromotoren, de vermogenselektronica en de oplader. Op deze manier zorgt het ervoor dat de hoogspanningscomponenten een lange levensduur hebben en is snel opladen met gelijkstroom (DC) mogelijk.

De Audi e-tron 50 quattro kan bij snellaadstations tot 120 kW opladen, wat betekent dat het energievermogen van de elektrische SUV in ongeveer een half uur kan worden hersteld tot 80 procent van zijn maximum. Als alternatief kan de batterij worden voorzien van wisselstroom (AC) via een wallbox voor thuis. Voor thuisladen is de Audi e-tron 50 quattro standaard uitgerust met het compacte laadsysteem. Het ondersteunt een laadvermogen tot 2,3 kW met een 230 volt stopcontact en tot 11 kW bij aansluiting op een 400 volt industrieel laadpunt.

Oplaadpunten per automerk
Selecteer uw merk auto

Persoonlijk advies ?

Bel ons!
Wij voorzien u graag van alle gewenste informatie

+31 (0) 73-2032703