logo mobile retina

Producent, leverancier en installateur van oplaadpunten voor elektrische auto’s en elektrische fietsen. Kies voor kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Kies voor Flexicharge

Oplaadpaal Aiways U5

De AIWAYS U5 wordt aangedreven door een 140 kW elektromotor op de vooras, die 140 kW / 197 pk levert. met een koppel van 315 Nm. Dankzij de snellaadfunctie kan de batterij, met een capaciteit van 63 kWh, binnen slechts 27 minuten (DC) worden opgeladen van 30% tot 80%.

Met de ‘sandwich-structuur’ hebben we de gangbare auto-accu-packs verbeterd. Er is een isolatieplaat tussen de ‘droge zone’ (de batterijmodule) en de ‘natte zone’ (de koelplaat), wat de voertuigveiligheid en de batterijstabiliteit drastisch verbetert.

Terwijl de celmodule werd ontwikkeld door de wereldberoemde leverancier C-ATL, werd het pakket ontwikkeld en gebouwd door Aiways. We hebben ook verschillende andere hoogwaardige componenten van leveranciers zoals Bosch en anderen verwerkt.

Omdat elektromotoren niet zoveel onderhoud nodig hebben als verbrandingsmotoren, zijn de eerste inspecties pas nodig na 100.000 km.

Oplaadpunten per automerk
Selecteer uw merk auto

Persoonlijk advies ?

Bel ons!
Wij voorzien u graag van alle gewenste informatie

+31 (0) 73-2032703