Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie

Laadpalen voor vrachtwagens

Kies voor onze nieuwe laadpalen AC en DC

DC-snellader of AC-laadpalen voor vrachtwagens

Als u een laadpaal zakelijk wilt aanschaffen, kunt u kiezen uit een zogeheten AC-laadpaal (wisselstroom) of een DC-snellader (gelijkstroom). Met een DC-snellader kunt u uw voertuigen voor de logistieke sector nog sneller opladen. Flexicharge biedt snelladers aan in een 40 kW- tot en met een 240 kW-variant. Zoek goed uit voor welke elektrische voertuigen deze snelladers geschikt zijn. Dit staat altijd vermeld bij de verschillende laadpalen.

Wandmodel of laadpaal in de grond

Bent u van plan om één of meerdere laadpalen voor vrachtwagens bij uw bedrijf te laten installeren? Bij ons kunt u kiezen tussen een wandmodel of een laadpaal die in de grond kan worden bevestigd, en dit alles tegen scherpe prijzen. Wij zorgen voor snelle levering en onze eigen gecertificeerde elektromonteurs kunnen ook de installatie van de laadpaal op uw werklocatie verzorgen. Na de plaatsing kunt u rekenen op uitstekende service, met een telefonische helpdesk die 24/7 bereikbaar is.

Kies voor een laadpaal van Flexicharge

Met een zakelijke laadpaal van Flexicharge kiest u voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze laadpalen hebben een fraai design en zijn ook nog eens gebruiksvriendelijk. U kunt jarenlang vooruit met onze laadstations, omdat ze zijn uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van laadpalen en daardoor toekomstbestendig zijn. Dankzij Smart Charging en Smart Grid-technologieën leggen ze bovendien minder belasting op het elektriciteitsnetwerk. Hierdoor kunt u met gemak meerdere zakelijke laadpalen laten plaatsen.

Laadpaal voor vrachtwagens bestellen

Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Maak de keuze tussen een laadpaal en een wandmodel, een AC-laadpaal of een DC-snellader, en geef vervolgens uw voorkeuren aan voor het laadstation. Dankzij onze eigen installatieservice kunnen wij de zakelijke laadpaal tegen een zeer scherpe prijs plaatsen en installeren. Geef dit aan bij uw bestelling en we komen op locatie om de situatie te bekijken en een passende offerte op te stellen.

24/7 telefonische helpdesk

Heeft uw laadpaal, snellader of wandmodel onverwachts een storing? Dan staat onze telefonische helpdesk 24/7 klaar om u te helpen. Binnen de garantieperiode komen we op locatie om het probleem gratis op te lossen. Buiten de garantieperiode is onze helpdesk nog steeds beschikbaar en hanteren we een scherp tarief. Wij vinden het belangrijk om u compleet te ontzorgen, dus we zorgen altijd voor een snelle oplossing.