Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie

Laadpaal Wooncomplexen en VVE

Kies voor onze nieuwe wandmodellen of laadpalen

Laadpaal Wooncomplexen en VvE: de stappen

Wordt tijdens de VvE vergadering geopperd om een elektrische laadpaal te plaatsen bij één of meerdere parkeerplaatsen? Of heeft u het idee om een elektrische laadpaal ter sprake te brengen binnen de VvE? Aarzelt u dan vooral niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden. Vervolgens kunnen we een intake plannen, een advies uitbrengen voor de best passende oplossing en de daarbij behorende offerte. Met behulp van dit advies en de offerte kunt u binnen de VvE een weloverwogen beslissing maken voor de elektrische laadpaal.

 

Laadpaal Wooncomplexen en VvE

Verenigingen van Eigenaren (VvE) worden steeds vaker geconfronteerd met de vraag naar oplaadpunten voor elektrische auto’s. De aanvraag voor een elektrisch oplaadpunt moet via de vereniging lopen en daar moet vervolgens over gestemd worden. Maar wat zijn de regels en de mogelijkheden voor een laadpaal voor de VvE? Flexicharge kan u van A tot Z informeren en begeleiden bij de aankoop en het aansluiten van een elektrische laadpaal.

 

De mogelijkheden voor een laadpaal

Heeft u binnen de VvE de voorkeur voor een laadpaal die in de grond gemonteerd wordt of juist een wand oplaadpunt? In ons aanbod kunt u kiezen uit beide mogelijkheden. Wij kunnen de situatie ter plaatse komen beoordelen en u adviseren over de beste oplossing. Waar u ook voor kiest: al onze laadpalen zijn vervaardigd uit hoogwaardige componenten en beschikken over de allernieuwste laadtechnologie.

VVE Laadpleinen

Inleiding uitgangspunten

Het gemiddelde verbruik van een elektrische auto ligt tussen de 0,08 en 0,30 kWh per kilometer. Gemiddeld aantal km per auto in 2018 13000 km. Dit betekent gemiddeld 35KM per dag. Wij rekenen met een gemiddelde laadsessie van 15KWh (50KM bij 0,3KWh)

Algemene uitgangspunten

Auto’s laden tussen 08:00 en 18:00 uur 18.00u en 08.00u  Gemiddeld 15 kWh/sessie (50km/sessie, de Nederlander rijd gemiddeld 35km per dagOplaadpunten met een maximaal laadvermogen van 22 kW. Onze berekening is gebaseerd op volledig elektrisch aangedreven auto’s. Dat betekent dat in eerste instantie wellicht meer laadpunten gerealiseerd zouden kunnen worden i.v.m. plug in hybride voertuigen die veel minder energie behoeven. De infrastructuur dient echter ook nog geschikt te zijn richting de toekomst.

(Volledig elektrisch word de norm en daar houden wij dan ook nu al rekening mee!)

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER ALLE LAADPLEINEN

24/7 telefonische helpdesk

Heeft uw thuislader voor de elektrische auto onverhoopt een storing? Dan staat onze telefonische helpdesk 24/7 klaar om u te helpen. Binnen de garantieperiode komen we op locatie om het probleem gratis op te lossen. Buiten de garantieperiode is onze helpdesk nog steeds beschikbaar en hanteren we een scherp tarief. Wij vinden het belangrijk om u compleet te ontzorgen, dus we zorgen altijd voor een snelle oplossing.

 

Onze installatieservice

Onze gecertificeerde elektromonteurs kunnen het oplaadstation bij u thuis komen monteren. Dat noemen we onze installatieservice. Geef daarvoor bij het bestellen aan of u een 1 fase of 3 fase installatie wenst. Een oplaadstation tegen de muur in de garage of op de grond op de parkeerplaats? Onze oplaadpunten zijn eenvoudig op iedere muur of in de grond te monteren.