logo mobile retina

Producent, leverancier en installateur van oplaadpunten voor elektrische auto’s en elektrische fietsen. Kies voor kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Kies voor Flexicharge

Oplaadpaal Seat mii Electric

ALGEMEEN
De Seat Mii Electric is de eerste volledig elektrische productieauto van de Seat. De stadsauto met vier zitplaatsen wordt uitsluitend aangedreven door een elektromotor van 61 kW die geen emissies produceert. De serieproductie van de milieuvriendelijke City Speedster begint in de tweede helft van 2019. De auto deelt de aandrijflijn met VW e-Up! en Skoda Citigo iV.

BEREIK EN OPLADEN
De lithium-ionbatterij van 36,8 kWh zorgt voor een actieradius tot 265 km in de WLTP-cyclus – wat betekent dat de Mii Electric perfect is uitgerust voor verkeer in moderne steden.
Het kan in 1 uur tot 80 procent worden opgeladen met een CCS-oplaadkabel (Combined Charging System) die is aangesloten op een snellader van 40 kW gelijkstroom. Met een AC-wanddoos van 7,2 kW wordt de batterij in 4 uur, 8 minuten of 12 uur en 37 minuten met een oplaadstation van 2,3 kW voor 80 procent opgeladen.

ONTWERP
De Seat met voorwielaandrijving heeft een elektromotor met een vermogen van 61 kW. Het maximale koppel van 210 Nm (155 lb-ft) is direct beschikbaar, zoals typisch is voor elektromotoren. De auto accelereert in 12,5 seconden van 0 naar 100 km / u. De topsnelheid is 130 km / u.

Oplaadpunten per automerk
Selecteer uw merk auto

Persoonlijk advies ?

Bel ons!
Wij voorzien u graag van alle gewenste informatie

+31 (0) 73-2032703