Flexicharge Logo Wit-300x15

Producent, leverancier en installateur van oplaadpunten voor elektrische auto’s en elektrische fietsen. Kies voor kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Kies voor Flexicharge

Oplaadpaal Mercedes EQV

Mercedes-Benz onthult de productieversie van de EQV, een volledig elektrische MPV-bestelwagen met een actieradius van 250 mijl, het nieuwste voertuig in zijn elektrische submerk EQ.

Op de Autosalon van Genève eerder dit jaar onthulde Mercedes-Benz een concept-elektrische minibus. Voorafgaand aan het autosalon van Frankfurt volgende maand onthulde de Duitse autofabrikant vandaag de productieversie van de volledig elektrische MPV-bestelwagen EQV met al zijn specificaties.

Over de specificaties gesproken, de elektrische minibus is uitgerust met een batterij van 100 kWh, maar het bedrijf beperkt de bruikbare capaciteit tot 90 kWh. Ze denken dat dit op één lading 405 km (250 mijl) zal opleveren. Om de accu op te laden, is de EQV uitgerust met een ingebouwde lader van 11 kW en kan hij DC-snelladen tot 110 kW, waarvan Mercedes beweert dat de accu in minder dan 45 minuten van 10 tot 80% kan worden opgeladen.

De elektromotor heeft een piekvermogen van 150 kW en een topsnelheid van 160 km / h (99 mph).

Oplaadpunten per automerk
Selecteer uw merk auto

Persoonlijk advies ?

Bel ons!
Wij voorzien u graag van alle gewenste informatie

  • +31 (0) 73-2032703