Oplaadpunten & Oplaadpalen
Voor elektrische auto’s en fietsen

Allways in charge with Flexicharge

Flexicharge produceert, levert en installeert
oplaadpunten voor 

ELEKTRISCHE AUTO'S & ELEKTRISCHE FIETSEN

VOOR THUIS

Bekijk hier

VOOR ZAKELIJK

Bekijk hier

DC SNELLADERS

Bekijk hier

FLEXICHARGE FIETSLAADPUNTEN

Steeds meer mensen stappen over op een elektrische fiets, waardoor de vraag naar laadpalen voor elektrische fietsen stijgt. Flexicharge levert oplaadpunten voor elektrische fietsen, scooters en scootmobielen voor een zeer scherpe prijs. Onze oplaadpunten zijn eenvoudig in gebruik, duurzaam en voorbereid op de toekomst. Ideaal voor het plaatsen bij horecagelegenheden, fietsenstallingen of thuis. Voor ieder vraagstuk op het gebied van oplaadpunten voor elektrische fietsen biedt Flexicharge een oplossing.

Meer Fietslaadpunten >

Alle soorten oplaadpunten & oplaadpalen tegen de scherpste prijzen

Flexicharge is een Nederlandse producent, leverancier en installateur van alle soorten oplaadpunten & oplaadpalen voor elektrische auto’s en elektrische fietsen. Wij zijn sinds 2016 actief in de oplaadpunten markt. De oplaadpunten die wij leveren worden geproduceerd in Nederland en voldoen aan alle gestelde eisen en normeringen.

De oplaadpunten zijn vervaardigd uit hoogwaardige componenten en beschikken over de nieuwste techniek. Hierdoor kunt u gegarandeerd jaren gebruiksvriendelijk en efficiënt uw elektrische auto op laden.Door onze ruime ervaring binnen de markt van elektrisch rijden voorzien wij u van het beste advies tegen de scherpste prijzen. Wij bieden vaste installatieprijzen voor thuis installaties.

Wij kunnen veelal uit voorraad leveren, beschikken over een eigen servicedienst, installatiedienst en backoffice. Kies voor kwaliteit tegen de beste prijzen.

Flexicharge Logo Grijs introductie

Persoonlijk advies ?

Bel ons!
Wij voorzien u graag van alle gewenste informatie

  • +31 (0) 73-2032703