Fair Share laden
Geschikt voor alle auto's
Persoonlijk advies
Snelle levertijden
Duurzame producten
Over the air updates
High end simlockvrije oplaadpunten
Voorbereid op V2G en V2X
2 Jaar garantie

Flexicharge oplaadpunten geïntegreerd met Maxem Energy Cloud

Maxem maakt het management van oplaadpunten, zonnepanelen, stationaire batterijen en de netaansluiting in één platform mogelijk. Een gebouw bestaat uit meer dan alleen oplaadpunten. Maxem Energy Cloud is ontwikkeld voor het management van je locatie als geheel – inclusief je oplaadpunten, stationaire batterij, zonne-energie én de netaansluiting.

Dankzij deze succesvolle integratie kunnen onze oplaadpunten niet alleen gekoppeld worden met Maxem Energy Cloud, maar kunnen we klanten een toekomstgerichte totaal oplossing bieden.

Flexicharge levert de Flexicharge oplaadpunten voor elektrische auto’s en worden daarmee onderdeel van een totaaloplossing tussen de netaansluiting van het bedrijfsgebouw, de zonnepanelen op het dak en de stationaire batterij.

Op deze manier vindt er een totale optimalisatie plaats van de energiestromen.

Sinds eind juli zijn Flexicharge en Maxem partners in het benaderen van de markt en hebben we al succesvolle integraties bij verschillende bedrijven voltooid.

Reinier van den Berg, commercieel directeur Flexicharge

Wij zijn ontzettend blij met de koppeling met Maxem Energy Cloud. Dit stelt ons in staat om een totale energie oplossing te bieden voor onze klanten. Wij hebben steeds meer klanten die een koppeling wensen tussen zonnepanelen en oplaadpunten.

Het eerste project is inmiddels succesvol opgeleverd en we kijken uit naar de volgende!

Erik Lintjens, COO

Flexicharge is een jonge vooruitstrevende organisatie met erg mooie en innovatieve producten.
Wij zijn verheugd Flexicharge toe te hebben kunnen voegen als nieuwe partner.

De besturingscontroller die Flexicharge toepast is bij uitstek geschikt voor een zeer goede koppeling met Maxem. De integratie is dan ook succesvol verlopen en we zetten met elkaar in op een verdere door ontwikkeling.